Digipolis Antwerpen

Digipolis Antwerpen

Digipolis Antwerpen is de IT-partner van de groep stad Antwerpen. Onder het motto 'samen weten we meer' vormen we een community rond digitaal Antwerpen. Start-ups, studenten, de universiteit, sinjoren en andere creatieve geesten... iedereen is welkom om mee te bouwen.

Bekijk onze vacatures

Op zoek naar een job?

Op zoek naar een uitdaging als vaste of externe medewerker? Dan ben je bij Digipolis Antwerpen aan het juiste adres. Neem een kijkje op jobs.digipolis.be voor al onze vacatures en maak kennis met een bedrijf in beweging.

Ervaring opdoen tijdens een stage?

Op zoek naar een uitdagende & leerrijke stageplaats? Een passie voor IT? Ben je gedreven, enthousiast & zelfstandig? Wil je leren, bijdragen, integreren, nadenken? Jezelf voorbereiden op het professionele leven? Let's meet!

Jezelf bewijzen in een opdracht?

Ben je als leverancier of partner op zoek naar onze opdrachten en uitdagingen en wil je meebouwen aan digitaal Antwerpen? Klik hier voor een overzicht en schrijf je in.

Heb je vragen of feedback? Aarzel niet om ons te contacteren!

Toch liever even bellen? Dat kan!

Wie is Digipolis?

Stad Antwerpen kiest voor een doorgedreven digitale dienstverlening op maat van haar inwoners, bedrijven, bezoekers, studenten, enzovoort. Digipolis Antwerpen, de IT-partner van de stad, zet elke dag mee de schouders onder deze uitdaging

Lees meer